• Megújítva
LanPu Biztos, Dupla Oldalon Dematting Eszköz a Pet, Pet Grooming Ecset, Masszázs Haj Csomót A Macskák, Kutyák, Gyorsabb

LanPu Biztos, Dupla Oldalon Dematting Eszköz a Pet, Pet Grooming Ecset, Masszázs Haj Csomót A Macskák, Kutyák, Gyorsabb

HUF 2.67

Jelen van
A boltban

1.Részletek LANPU : Ez a márka megtalálható a Gondoskodó háziállat ,mert ők alsoyour család tagjai .Hogyan kell megfelelő terméket, hogy mit akarunk csinálni.
2.Fájdalommentes dupla oldalon, csomót + szőrtelenítés : Megnyitja a haj csomót gyorsan, hozza el a lebegő szőrzet a test felszínén, theinner kanyarban design nem fáj a pet bőr, könnyen tisztítható, tisztítja által onetear.
3.TPR gumi anyaga : comfortableanti-csúszásmentes, könnyen megragad, nem esik le easilyy, megnyílik a csomót, tisztítja furwith kevesebb erőfeszítéssel.
4.Használata egyszerű :
Az első , Hogy a haj száraz, tartsa a endwith egy kézzel mosd meg, aztán a másik kezével abba az irányba, ahol a haj isgrowing.
Második, Majd a comb hogy kefét topto alsó, kezdve a nyakát, aztán vissza, mellkas, derék, a has,a hátulsó végtagok, az utolsó farok.
A múlt , Ha nincs túl sok haj csomót,időszerű többi, masszázs, stb. hogy megnyugtassák a szeretet, a háziállatok.
5.Jó érzés a háziállat : használat Után az ecsetet,A kutya vagy macska fésű formázott haj, gubanc, valamint csomó könnyű készült csúszásmentes rubbergrip kényelmes ápolás.Nagy háziállatok bármilyen méretű fajta, vagy szőrme típus! .Hogyan Kell Használni Ezt A Aljszőrzet Rake Fésű? 1. Távolítsa el a friss, gubanc, 9 fogak oldalon Megtalálja a makacs szőnyeg & gubanc, használja 9 fogak oldalsó megtörni őket egymástól őket egyenként. 2. Deshed laza haj 17 fogak oldalán, Akkor a változás, hogy egy 17 fogak deshed az egész testet, hogy távolítsa el a felesleges, laza haja, az aljszőrzet.

Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok