• Megújítva
Állvány Tároló Ecset Fogas Szervező Konyha Mop Eszköz Szerelt Fali Tartót Takarítás & Szervezők Ajtó Fogas

Állvány Tároló Ecset Fogas Szervező Konyha Mop Eszköz Szerelt Fali Tartót Takarítás & Szervezők Ajtó Fogas

HUF 8343.00

Jelen van
A boltban

100% - os ABS.Importált.Nem Ajánlatos, Hogy A Festék A Falon, Akkor Kár A Falon, Az Élet Rövidebb Lesz!.Szín : Fehér.Méret : 6.7*8.5*6cm.Bilincsek Alkalmas Sima Felületek, Mint A Cserép, Üveg. 4. Finoman Nyomja A Kezét, Úgy, Hogy A Horog A, Majd A Kukába Teljes Mértékben Fel A Kapcsolatot A Fal, Telepítse A Fali Konzolt A Helyén, Várjon 24 Órát, A Mop Jogosultja Lehet Folyamatosan Dolgozni Örökre.Állvány Tároló Ecset Fogas Szervező Konyha Mop Eszköz Szerelt Fali Tartót Takarítás & Szervezők Ajtó Hanger2. egyik oldalon a kétoldalas szalag megoldani a klip.Szín : White From rendetlenség, s a rendetlenség, hogy a rend, 4 csomag berendezési tárgyak segít rendezni a rendetlenség eszközök a fürdőszoba, konyha, garázs, tároló helyiség, mosókonyha, mosókonyha, valamint kertben.Méret : 6.7*8.5*6cm It nem ajánlott festeni a falra, ez károsítja a falat, az élet rövidebb lesz!6 DB állvány bilincsek alkalmas sima felületek, mint a cserép, üveg.Specifikáció : Anyag : ABS3. a kétoldalas szalag, a másik oldalon a klipet, majd ragaszd a falra.4. Finoman nyomja a kezét, úgy, hogy a horog a, majd a kukába teljes mértékben fel a kapcsolatot a fal, telepítse a fali konzolt a helyén, várjon 24 órát, a mop jogosultja lehet folyamatosan dolgozni örökre.Utasítások : 1. Tisztítsa meg a falon , zsír, víz, stb.el kell távolítani.Modell : Store mop holder The jogosultja fali konzol alkalmas fa, műanyag, kerámia, fém, üveg, egyéb felületek, hogy hozzon létre egy kényelmes élettér az ön számára.

Egyéb jellemzők

Material:
ABS
3. the double-sided tape from the other side of the clip and stick it on the wall.:
4. Gently press with your hands so that the hooks of the and trash can fully contact the wall, install the wall bracket in position, wait 24 hours, your mop holder can be kept and work forever.:
Instructions:
1. To clean the wall, , grease, water, etc. must be removed.
Model:
Store mop holder
The holder wall mount bracket is suitable for wood, plastic, ceramic tile, metal, glass and other surfaces to create a comfortable living space for you. :

Hasonló ajánlatok