• Megújítva
2 Csomag PLA 3D-s Nyomtató Végtelen 1.75 mm,méretpontosság +/- 0,02 mm, 1 kg Spool(2.2 kg) x 2,Illik Leginkább FDM Nyomtató(Ezüst+fekete-2pack)

2 Csomag PLA 3D-s Nyomtató Végtelen 1.75 mm,méretpontosság +/- 0,02 mm, 1 kg Spool(2.2 kg) x 2,Illik Leginkább FDM Nyomtató(Ezüst+fekete-2pack)

HUF 2349.00

Jelen van
A boltban

❤️ [Prémium Minőségű PLA]-PLA végtelen a legjobb teljesítményt, valamint Környezetbarát, szárított 24 órán csomagolás előtt, majd légmentesen lezárt nylon zacskóban ellenőrizze, hogy a nyomtatási Tömíti-Ingyenes, Buborék Mentes 1 kg spool (2.2 kg). ❤ ️ A [- EN]-A vezetékek rendezett, kevésbé kusza, kerülje a harapós vagy elektronikus törés.Nagyobb orsó belső átmérő design teszi papíradagolási stabilabb. ❤️[Értékesítés utáni szolgáltatás]-2-pack nyomtatás szálban, ha nem elégedett a termékkel, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi visszatérítjük a teljes összeget, vagy cserélje ki a terméket ingyen. ❤️ [Prémium Minőségű PLA]-PLA végtelen a legjobb teljesítményt, valamint Környezetbarát, szárított 24 órán csomagolás előtt, majd légmentesen lezárt nylon zacskóban ellenőrizze, hogy a nyomtatási Tömíti-Ingyenes, Buborék Mentes 1 kg spool (2.2 kg). ❤ ️ A [- EN]-A vezetékek rendezett, kevésbé kusza, kerülje a harapós vagy elektronikus törés.Nagyobb orsó belső átmérő design teszi papíradagolási stabilabb. ❤️[Értékesítés utáni szolgáltatás]-2-pack nyomtatás szálban, ha nem elégedett a termékkel, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi visszatérítjük a teljes összeget, vagy cserélje ki a terméket ingyen. (Miért válassza A)1 : QUALITYOur 3 D izzószál szerette a nyomdaipar a minőségi összetétele.Ez biztosítja a nem-eltömődés, buborék-ingyenes kusza nyomtatás.MATERIALSCarbon Rost PLA 3 D izzószál van az előnye a nagy tisztaságú, alacsony zsugorodás kiváló réteg kötés, 100% - ig környezetbarát, természetes anyagok, ártalmatlan, hogy a felhasználók, mind a környezetre.Gyik : 1 : Ellenőrizze a hőmérséklet-beállítás nyomtatás előtt, PLA szálak alsó sajtolt hőmérséklet;2 : Ellenőrizze, hogy a lemez felülete már hosszabb ideig nem használja, javasoljuk, hogy cserélje ki az új érdekében egy erős első réteg tapadását;3 : Ha az első réteg gyenge tapadás, ajánlott, hogy újra szinten a nyomtatási hordozó hogy csökkentse a távolságot a fúvóka, valamint a felület lemez;4 : Ha a hatás nem jó, javasoljuk, hogy nyomtassa ki a tervezet nyomtatás előtt.

Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok